Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dimarts, 8 de juny del 2021

Amics del Museu: Més publicacions que veuen la llum

Després de superar el més dur de la pandèmia, poc a poc anem recuperant la normalitat, i això es nota amb el degoteig constant de publicacions de les quals anem donant notícia en aquest blog.

Ara toca donar a conèixer una nova guia, en anglès i editada pel Museu Geològic del Seminari de Barcelona, sobre els magnífics exemplars de trilobits de l’Ordovicià, trobats al Marroc pel nostre consoci Joan Corbacho, autor de nombrosos articles publicats a la revista Batalleria sobre aquest mateix tema i, també, sobre els criteris que cal observar per a la detecció de falsificacions d’aquests fòssils tan preuats.


També volem aprofitar l’avinentesa per avisar que el proper dia 17 de juny es farà, a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, l’acte de presentació d’un nou llibre que parla de la trajectòria docent del Dr. Josep Maria Mata Perelló, estretament lligada a l’antiga Escola de Mines de Manresa, l’actual Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC)

Aquest llibre vol ser un petit homenatge dels seus amics i deixebles a la persona que ha marcat tota una època a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i que, amb la seva gran tasca divulgadora, ha contribuït, i contribueix encara, a un millor coneixement del món que ens envolta. Aquest és un acte amb aforament limitat i, per tant, d’inscripció obligatòria a: biblioteca.bcum@upc.edu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada