Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dilluns, 28 de desembre del 2020

Amics del Museu: Una novetat editorial per ben finalitzar el 2020

A les acaballes d’aquest any tan nefast, marcat per la pandèmia i mancat de projectes i activitats, ens congratulem de presentar una novetat editorial de categoria: es tracta d’un ampli treball que s’ha anat elaborant al llarg de molts anys d’esforços i dedicació, i en el que hi han participat els nostres consocis, i col·laboradors d'aquest blog, Roberto Espínola i Sergi Falguera. El fruit d’aquest treball són un parell de volums, editats pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, en el quals es recull el ric patrimoni geològic i miner del Baix Llobregat.


El primer dels volums, «La geologia i la mineria al Baix Llobregat», està dedicat a la geografia i la geologia de la comarca, i va acompanyat d’un estudi de les explotacions dels recursos miners al llarg de la història, així com també d’un recull de 50 espais d’interès geològic i miner.


El segon volum, «Itineraris del patrimoni geològic i miner del Baix Llobregat», és una guia de camp amb 7 itineraris que ens acosten aquest patrimoni al gran públic.



Els llibres estan disponibles al web del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, i per adquirir-los, cliqueu l’enllaç de la botiga virtual del centre: https://www.cecbll.cat/index.php/publicacions-cecbll

Finalment, des d’aquí volem aprofitar per desitjar-vos un millor any 2021, cosa que no serà difícil donades les circumstàncies!!!