Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 28 de juny del 2024

Amics del Museu: En Joan Vilella ens ha deixat...

Encara està fresca la seva col·laboració en aquest blog, on va redactar l’extraordinària experiència viscuda l’any passat al Museu de Paleontologia de Lyme Regis del sud d’Anglaterra, que ens ha arribat la trista notícia de la seva inesperada desaparició.

Col·laborador incansable del Museu, fa anys va fer una valuosa donació, la qual ha contribuït, de manera significativa, al creixement de la nostra gran col·lecció, però el més valuós és que, de sempre, en Joan ha portat meticulosament el registre dels espècimens fòssils que encara no han estat catalogats i s’ha dedicat a l’actualització de la base de dades d’aquests registres, eina essencial per a la consulta de la nostra extensa col·lecció. Així mateix, darrerament també es dedicava a l’ordenació i conservació de documents de la biblioteca per tal de resguardar-los i fer-los accessibles a tothom qui els vulgui consultar. També es dedicava a fer de guia del Museu a les visites... però el que trobarem més a faltar serà el seu inesborrable somriure.

En Joan Vilella ens ha deixat, però el seu llegat i la seva manera de fer restarà viva entre els companys amb qui va compartir l’afició, la passió, per la Paleontologia. Descansi en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada