Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dimarts, 30 de desembre del 2014

Amics del Museu: ELS "AMICS" FEM VINT ANYS!!!

No volem acomiadar l’any sense felicitar l’Associació d’Amics del Museu Geològic del Seminari de Barcelona que aquest any 2014 ha complert vint anys d’existència. Aquesta associació, que va nèixer l’octubre de l’any 1994, va ser impulsada i consolidada per l’actual director del Museu el Dr. Sebastián Calzada, i Mn. Santiago Casanova en fou el seu primer president.


Tal i com diuen els Estatuts de l’Associació, «el seu objectiu fonamental és afavorir el desenvolupament de les activitats pròpies i ja centenàries del nostre Museu...», així que fa vint anys que els membres i simpatitzants de la nostra associació col·laborem, estretament i amb voluntat, en les tasques del Museu tot ajudant en l’entrada i classificació de col·leccions privades que venen a engruixir els seus nombrosos dipòsits, també ajundant en l’edició de les revistes Batalleria i Scripta on molts dels seus membres publiquen excel·lents treballs, i també recolzant tan als investigadors qualificats com als aficionats que venen al Museu a la recerca d’ajut... i tot això per tal de fer crèixer el coneixement de la Paleontologia i la Geologia de la nostra terra.

Des d’aquí volem també retre un sentit record i homentage als membres de l’Associació, companys, investigadors i aficionats que ens han deixat al llarg d’aquests vint anys però que restaran en la nostra memòria, i per sempre més formaran part de la història dels Amics.

L’actual Junta Directiva de l’Associació d’Amics del MGSB desitja i anima als seus membres i simpatitzants a continuar amb aquesta encomiable tasca de col·laboració amb el Museu, tal i com s’ha fet fins ara, durants molts i molts anys més... Felicitats a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada