Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 17 de juny del 2011

Jorgina Jordà: TAULA D'INTERCANVI DE BELLVEI



Aquest dissabte dia 11 de Juny, vàrem assistir a la II taula d’Intercanvi de minerals de Bellvei. Pels que no hagueu anat mai us ho explico: consisteix en exposar en taules, com a totes les fires, els minerals i anar canviant amb els companys allò que ens agradi o interessi, si és que ens posem d’acord, cosa que quasi sempre passa. No obstant a mi el que més m’agrada és la bona estona que passem, ja que torna a ser un lloc de trobada amb els amics que ens vénen a veure per xerrar de minerals, com no pot ser d’una altra manera, i poder obsequiar a qui no té res per canviar, gent que comença ara o senzillament que els hi agrada tot.


Aquest segon any hi ha hagut més participació que l’anterior, amb representació de la Sènia, Reus, Arenys, Manresa, Vic, Castelló i en especial de Cantàbria, que va ser la que duia més varietat i, és clar, tot era poc conegut per a mi, ja que pels Fòrums i Revistes si havia vist els guixos, quarsos, blendes, epidotes, calcites...etc, etc... però no al natural. Per això va ser tot molt interessant i bonic.
Pablo Cantero de Cantàbria

Halita de La Rioja

També per a qui li agradin els” micros”, vàrem tenir tres binoculars per poder observar aquestes petites meravelles de la natura.
Finalment a las dues, hora d’acabar, vàrem fer un dinar al mateix lloc, una antiga pedrera, ara convertida en bar de motoristes.

Lloc de dinar


Pedrera

En fi, un deu per els organitzadors, Josep Antoni Soldevilla i senyora, ja que van aconseguir una cosa tan difícil avui dia com és que es respectés el no vendre res, nomes canviar: tot un repte!
Només em resta donar les gràcies a tots els que van ser tan generosos amb mi, ja que vaig tornar a casa amb més minerals que a l'anada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada