Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dijous, 24 de març del 2022

Amics del Museu: Col·laboració del Museu amb el Gran Teatre del Liceu

Amb motiu de la celebració del 175è aniversari, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona es va posar en contacte amb els diferents museus del país per demanar si podien exposar, durant l’any de celebració, alguna peça significativa que tingués relació amb el Liceu.

Vista la dificultat de trobar alguna relació estreta dels fòssils amb la música, que és per lo que han optat els altres museus (partitures, instruments, quadres... etc), al Museu vàrem pensar que estaria bé trobar una relació amb el propi edifici del Teatre i pel bon coneixement que Pere Adserà té del mateix, ja que va col·laborar activament en els treballs de reconstrucció després del últim incendi, es va decidir fer al Museu una petita mostra/exposició que inclou un preciós exemplar d’ammonit del Devonià del Marroc cedit per Joan Corbacho i que és exacte a les moltes volutes arquitectòniques representades al Liceu, en especial sobre l’escenari.

Us animem a que visiteu aquesta mostra localitzada just a mà esquerra de l’entrada del Museu i que es complementa amb algunes peces originals de la reconstrucció sobre una tela que es la utilitzada a les llotges del Teatre.

La participació del MGSB en l’aniversari del Liceu s’inclou a la web https://www.liceualsmuseus.cat/ , a on es mostra un mapa amb les localitzacions dels museus participants i punxant sobre el del MGSB, veureu l’ammonit i a la llista dels museus la explicació de la nostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada