Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 22 de febrer del 2019

Amics del Museu: Scripta XXIII

S’acaba de publicar el número 23 de la revista Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis (més coneguda com l’Scripta) de la sèrie Paleontològica, amb tres articles del Dr. Sebastià Calzada amb diversos col·laboradors.

Portada: Lima longa (Núm. 6552. 1 del MGSB) 
Aptià d'Olocau del Rey (prov. Castelló). 

En el primer dels articles els autors Sebastián Calzada i José Francisco Carrasco analitzen la validesa del nautiloideu del gènere Angulithes a partir d’un fòssil recollit pel Sr. Pedro Artal a l’Ypresià de Sapeira (Lleida)

En següent article, signat conjuntament per Sebastián Calzada, Juan Corbacho i Eduvigis Moreno, es cita i descriu l’espècie Lima longa a l’Aptià d’Olocau del Rey i a l’Hautrerivià de San Mateo, a la província de Castelló.

En el tercer i darrer treball el Dr. Sebastián Calzada fa alguns suggeriments respecte a alguns bivalves cretàcics descrits per Coquand l’any 1865.

Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis, sèrie Paleontològica, és una revista que edita el Museu Geològic del Seminari de Barcelona, amb l’ajut de la Generalitat de Catalunya i de l’Associació d’Amics del Museu, i on es recullen els treballs d’aquest museu, éssent el director d’aquesta publicació el Sr.José Francisco Carrasco i la seva secretària la Sra. Eduvigis Moreno. Per a més informació, consulteu el web www.mgsb.es i per a comandes i tarifes: almeracomas@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada