Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dilluns, 16 de novembre del 2015

Jorgina Jordà: PETITA MOSTRA FOTOGRÀFICA DEDICADA A EN JOAN ASTOR

Aquest passat divendres, coincidint amb la SETMANA DE LA CIÈNCIA, es va inaugurar a Arenys  de Mar una mostra fotogràfica de minerals dedicada a en Joan Astor i que estarà exposada al Centre Cultural Calisay fins el 22 de novembre.



L’exposició és un homenatge a la figura d’en Joan Astor, pioner de la fotografia micro de minerals i amb una extensa obra en aquest camp que, recentment, la seva família, ha donat al Museu d’Arenys de Mar. L’acte d’inauguració el van presidir la directora del Museu d’Arenys de Mar, la Sra. Neus Ribas i el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el Sr. Joan Miquel Llodrà Nogueras.



La mostra està formada per una acurada tria d’algunes de les fotografies de minerals més representatives d’en Joan Astor i que combina imatges no massa conegudes amb d’altres emblemàtiques i que molts aficionats a la mineralogia recordem amb estima.





Als assistents se’ns va obsequiar amb el CD-ROM “Minerals en 2D i 3D” una de les moltes obres en les que va participar en Joan Astor, doncs mai sabia dir no a l’hora d’ajudar als altres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada