Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 22 de març del 2013

Amics del Museu: PETITA NOTA SOBRE LA NOVA "BATALLERIA"


Benvolgudes amigues i benvolguts amics, ja ha sortit a la llum el número 18 de la revista “Batalleria”.

Hem continuat amb el disseny més modern que vàrem implantar l’any 2012 en el número 17. Seguim amb una publicació que té un nexe d'unió amb el logo del MGSB, on destaquem que aquest és present a tota la portada, amb format “marca d'aigua”, deixant un lloc preferent a la foto d'un espècimen Akantharges mbareki Corbacho & López–Soriano, 2013.

Aquest any, hem decidit fer un canvi de color de la portada per tal de poder diferenciar-la fàcilment de la revista de l’any passat.

Com hem pogut comprovar, la portada té un disseny més avantguardista, sense perdre la identitat de la revista, i com l’any passat, ha rebut una càlida acollida.

Portada

Amb aquest número de la revista “Batalleria” s’han publicat vuit interessants articles, a més de l’habitual crònica del Museu, on s’exposa: l’estat de les col·leccions, les visites d'investigadors  les referències i activitats del Museu en altres publicacions, així com l’entrada de nous fòssils a la col·lecció del Museu.

Volem destacar que aquest any hem confiat per la impressió en la impremta Sarrió SL, de Manresa, que ha treballat d'una forma excel·lent i acurada; des d'aquí volem agrair-los la seva feina.

Eduvigis Moreno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada