Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 3 de maig del 2013

Amics del Museu: NOTÍCIA, IV edició a Canyelles



La Taula d'intercanvi de minerals de Canyelles és un esdeveniment per intercanviar minerals entre aficionats, del qual ja fa dos anys que us n’hem informat. L'any passat  a més de l’Intercanvi es va organitzar una exposició de minerals, de fotografies de microminerals i una conferència sobre “Un passeig per l’Àfrica” realitzada pel geòleg Marc Campeny.

Aquest any ja serà la IV edició, que tindrà lloc al mateix espai de l’any passat i s'iniciarà a les 9:00 del matí fins les 14:00 el dissabte 1 de juny. Juntament amb la Taula es mostrarà com polir minerals (per Raul Acosta) i com reduir-los amb l’ajut d'una premsa (per J. A. Soldevilla).

Després se  celebrarà un dinar de germanor entre els participants i acompanyants i cap a les 16:30-17:00 hi haurà una conferència dirigida pel catedràtic d'arqueologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i codirector de la excavació de la Bastida, Dr. Roberto Risch.

És totalment gratuït (menys el dinar, és clar) i NO es permet la VENDA de minerals.

El cartell d'enguany és una Anatasa recentment descoberta a Càceres. La fotografia ha estat realitzada per J. A. Soldevilla.

Més informació al Facebook: Taula d'Intercanvi de Minerals de Canyelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada