Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dimarts, 28 de juny del 2016

Amics del Museu: SPIRA, la revista de l'Associació Catalana de Malacologia

Qui de petit no ha recollit petxines i caragolines a la vora del mar?  Molts són qui han fet d’aquesta afició infantil la seva passió, i a aquest col·lectiu es dirigeix l’Associació Catalana de Malacologia (ACM), creada l’any 1996 i acceptada, des de l’any 2007, dins la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN).


Des d’aquí volem donar a conèixer als malacòlegs aquesta associació sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar la recerca científica, així com també la divulgació de temes relacionats amb l’apassionant món dels mol·luscs a través de la publicació d’un butlletí i de la revista científica Spira.


L’associació organitza sortides al camp, intercanvi d’especímens amb altres socis i assessorament per a la correcta classificació de mol·luscs marins, terrestres o d’aigua dolça, tant actuals com fòssils. També es fan conferències i xerrades sobre temes realcionats amb la Malacologia.


Des de l’any 2012 l’ACM té la seva seu social al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, més conegut com Museu Blau, situat a l’interior del recinte del Fòrum de Barcelona. Així que ja ho sabeu... tots els qui esteu captivats pel fascinant món dels mol·luscs no deixeu de consultar aquest Web: www.molluscat.com on hi trobareu tota la informació que necessiteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada