Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

diumenge, 10 d’abril del 2016

Amics del Museu: I TROBADA INTERPIRENAICA DE MICROMINERALOGIA i SISTEMÀTICA MINERAL

Durant el proper cap de setmana (16 i 17 d'abril) tindrà lloc la I Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral.

L’esdeveniment està pensat com un punt de trobada entre els aficionats a la micromineralogia de Catalunya i França i serà una ocasió única per fer noves amistats i compartir vivències i coneixements sobre mineralogia entre gent d’ambdós territoris. La trobada serà una experiència, fins ara única, que tindrà com escenari el municipi de Camprodon i el nucli de Rocabruna (el Ripollès, Girona).

El principal objectiu de la trobada és crear, enfortir i promocionar les relacions cientificoculturals entre els ciutadans i ciutadanes de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. A més, és vol posar de manifest la riquesa mineralògica de les zones frontereres dels Pirineus, especialment de la vall de Camprodon (El Ripollès, Catalunya) i de La Manera (Lamanère, Pirineus Orientals, Llenguadoc-Rosselló).

Per tot això, durant la trobada, s’han organitzat una sèrie d’activitats, pensades pels col·leccionistes, però també pel públic en general:

• Taula d'intercanvi de microminerals,.

• Exposició de minerals de les mines de les Ferreres (Rocabruna), instal·lada a la oficina de turisme de Camprodon i que permetrà donar a conèixer als camprodonins i camprodonines els minerals que es troben a les mines del seu entorn.

• Exposició de microfotografies d’en Joan Astor, cedida pel Museu Mollfulleda d’Arenys de Mar i que estarà exposada també a la oficina de turisme de Camprodon.

• Diverses activitats d'iniciació als minerals entre els nois i noies de Camprodon, entre elles, concursos de dibuix i fotografia de minerals.

Esperem, sigui tot un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada