Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 14 de setembre del 2018

Amics del Museu: REVISTA “THE TRILOBITE PAPERS TWENTY”


Ens volem fer ressò d'un article que ha sortit publicat a la revista "The Trilobite Papers Twenty", una publicació americana dedicada a la recerca sobre trilobits, que després d'un parèntesi ha tornat a posar se'n marxa gràcies a la iniciativa del Sr. Fred Sundberg.

Per començar aquesta nova etapa han decidit publicar una sèrie de biografies d’investigadors amateurs i professionals que han dedicat part de la seva vida a la recerca paleontològica i, especialment, en el camp dels trilobits. Entre ells, volem destacar la presència d’en Joan Corbacho, consoci de l’Associació d’Amics i col·laborador del Museu i de la revista Batalleria, on ha publicat ja nombrosos articles.

Us adjuntem l’enllaç de la revista: Accedeix al PDF.

La biografia publicada sobre en Joan presenta els seus inicis en l'afició pels fòssils, que li venia de molt petit. Tot i les dificultats en aquella època de trobar informació relacionada amb la paleontologia, poc a poc es va anar introduint en aquest món; i gràcies a l’ajut de diverses persones, algunes vinculades a Museus, però també d'altres persones d’indrets més allunyats, com ara del Marroc, on en Joan ha realitzat molts dels seus estudis sobre els trilobits.

Joan Corbacho


L’article, acaba fent un resum dels seus principals treballs i ens confessa també algun dels futurs projectes que té en ment. Molt recomanable, no us el perdeu!

Felicitats Joan i endavant.

Fotos:Joan Corbacho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada