Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Amics del Museu: SCRIPTA XX

Acaba de sortir el número 20 de la revista Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis (més coneguda com l’Scripta) de la sèrie paleontològica, amb tres articles publicats.

Foto portada: Bivalves de l’Albià de Traiguera (Castelló)

En el primer dels tres articles, signat conjuntament per José A. Buera i Eduvigis Moreno es descriuen alguns bivalves de l’Albià (Cretaci inferior) de Traiguera (Castelló), amb la particularitat que un d’ell no havia estat citat en el Cretácico de España.

En següent treball, Algunas anotaciones al trabajo de Buitrón-Sanchez & López-Tinajero (1995), Sebastián Calzada suggereix algunes modificacions sobre alguns gasteròpodes del Cretaci inferior de Mèxic.

En darrer article, signat per Sebastián Calzada, Juan Corbacho i Eduvigis Moreno, s’estudien alguns bivalves procedents de l’Aalenià de Vilanova de Meià (Leida), concretament Inoperma plicata, Pinna sp., Modiolus moralejai, Gresslya sp., i Lima cf, channoni.

Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis, sèrie Paleontològica, és una revista que edita el Museu Geològic del Seminari de Barcelona, amb l’ajut de la Generalitat de Catalunya, i on es recullen els treballs d’aquest museu, essent el director d’aquesta publicació el Sr.José Francisco Carrasco, i els seus secretaris el Sr. Carlos J.Royo i la Sra. Eduvigis Moreno. Per a més informació, consulteu el web www.mgsb.es i per a comandes i tarifes: almeracomas@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada